Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Koopavond - sinterklaas koopavond
Amsterdam
Amsterdam.nl - koopavonden in december. in december zijn veel winkels in de avonduren langer geopend. formeel bestaat het begrip koopavond niet meer. winkels mogen volgens de huidige winkeltijdenwet van maandag tot en met zaterdag geopend zijn van 07.00 tot 22.00 uur. de reguliere koopavond in de amsterdamse binnenstad is op donderdagavond tot 21.00 uur.
http://amsterdam.nl/?ActItmIdt=97384
Gerelateerd
 • Bibliotheken Schijndel, Gestel, Rooi en Vught zoeken vrijw..
  Voor de bibliotheken in Schijndel, Sint-Michielsgestel en Vught is Bibliotheek De Meierij op zoek naar vrijwilligers die als gastheer/gastvrouw ing
 • Koopavond Kampen loopt niet goed, onderzoek OVK
  KAMPEN De koopavond in Kampen trekt steeds minder klanten. Reden voor Ondernemers Vereniging Kampen (OVK) om een onderzoekje te houden onder de leden.
 • Koopavond in Stad steeds minder populair; zondagdrukte nee..
  RTV Noord. Altijd op Noord.
 • Ondernemersvereniging Gennep: schaf koopavond af
  GENNEP - De koopavond in Gennep heeft zijn langste tijd gehad.
 • Grenzeloos gezellig in Goor deze zomer
  GOOR - Een bingo in het centrum van Goor, koopavond en kinderactiviteiten. De horeca pakte uit met internationale hapjes en drankjes en muziek op de terrassen op de eerste dag van de grenzeloos Gezellige zomerweken.
 • Zaterdagse koopavond op proef
  Retailexperts pleiten al een tijd voor koopavonden op zaterdag. In Klazienaveen gebeurt dat op 23 mei, vertelt Peter Foorthuis van de Handelsvereniging.
 • 'Koopavond naar zaterdag'
  De binnensteden van Assen en Groningen lopen leeg op koopavond. Kon je jaren geleden nog op donderdagavond over de koppen lopen in de Herestraat, nu heeft een aantal winkeliers al besloten de deur 's avonds dicht te doen vanwege gebrek aan klandizie.
 • Koopzondag Emmeloord en extra koopavond voor kerst
  In aanloop naar kerst is er een extra koopavond in Emmeloord op dinsdag 23 december. Zondag 21 december zijn ook meerdere winkels in Emmeloord geopend.
 • Gratis parkeren op proef in Harderwijk
  HetKontaktVeluwsNieuwsblad.nl brengt dagelijks nieuws vanuit de gemeenten Harderwijk en Ermelo