Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Koopavond - sinterklaas koopavond
Amsterdam
Amsterdam.nl - koopavonden in december. in december zijn veel winkels in de avonduren langer geopend. formeel bestaat het begrip koopavond niet meer. winkels mogen volgens de huidige winkeltijdenwet van maandag tot en met zaterdag geopend zijn van 07.00 tot 22.00 uur. de reguliere koopavond in de amsterdamse binnenstad is op donderdagavond tot 21.00 uur.
http://amsterdam.nl/?ActItmIdt=97384
Gerelateerd
 • Cruiseschip 'National Geographic Explorer' wederom in Harl..
  Vrijdagmorgen liep het cruiseschip, de 'National Geographic Explorer' wederom onder masale belangstelling de haven van Harlingen binnen. Geflankeerd door twee sleepboten werd het 112 meter lange schip naar de kade in 't Dok gedirigeerd. Ook vorig jaar was het cruiseschip al te gast in Harlingen. De 'National Geographic Explorer' komt vanuit Bremerhaven naar Harlingen.
 • 'Vaste koopavond naar de zaterdag'
  LEEUWARDEN Vaste koopavonden staan onder druk. Overal wordt gediscussieerd over hoe meer mensen te trekken. In Leeuwarden wordt zelfs overwogen van de vaste koopavond af te stappen.
 • Tweede auto voordelig de parkeergarage in
  Arnhem introduceert een nieuw type parkeerabonnement voor bewoners van de binnenstad die twee auto's hebben. Met dit abonnement kunnen ze de tweede auto zeven dagen per week, 24 uur per dag, parkeren in de gemeentelijke parkeergarages. Het abonnement gaat 237 euro per jaar kosten.
 • Aantal bezoekers koopavond daalt flink
  Steeds minder mensen gaan winkelen op koopavond. Het aantal bezoekers keldert in vrijwel alle grote steden.
 • Vorderingen cao ETD
  Vorderingen cao ETD† | CNV Dienstenbond
 • Extra koopavond voor hulppieten in het Stadshart
  In verband met Sinterklaas is er woensdagavond een extra koopavond in Amstelveen. Dus als er hulppieten zijn, die nog cadeautjes moeten kopen voor het heerlijk a
 • Koopavond bekort in Den Haag door stroomstoring
  De koopavond in een deel van de binnenstad van Den Haag is donderdag eerder geŽindigd door een stroomstoring. De stroomstoring ontstond volgens netbeheerder Stedin rond 20.40 uur, en hield ongeveer twee uur aan.
 • Koopavond Arnhem trekt 70 procent minder bezoekers
 • Kapsalon Ivan in zaak van juwelier Van Rijswijk
  In de voormalige zaak van juwelier Van Rijswijk op de hoek van de Keizerstraat en Californiestraat in Den Helder is deze week kapsalon Ivan gestart. Het pand stond sinds vorige zomer leeg.